Törlés előtt: teljes adatexport
A törlés kezdeményezése előtt lehetőséged van a fiókodhoz kapcsolódó adatok teljes exportjára. Az exportot érdemes a törlési folyamat elindítása előtt letölteni.
A törlés folyamata
Kérd az adatexportot, ha szükséged van rá
Mentsd le a rendelkezésedre bocsátott fájlt a saját eszközödre.
Indítsd el a fiók törlését
A törlés megerősítése után a fiókhoz való hozzáférés azonnal megszűnik.
Legfeljebb 30 napos helyreállítási időszak
A helyreállítási időszak lejárta után a törlés véglegessé válik. Azonnali végleges törlés is kérhető.
Mi történik a közös családi adatokkal?
Ha más családtag továbbra is tagja a közös családi térnek, az ott megosztott családi adatok megmaradhatnak, hogy a megmaradó családtagok naplója továbbra is használható legyen.
Azonnali végleges törlés esetén a fiók nem állítható helyre. Ha előbb adatexportot szeretnél, azt a végleges törlés előtt kérd.
Segítség a törléshez
Írj a support@solemi-sleep.app címre a fiókodhoz tartozó e-mail-címről.